Dostava: 20 kn | 30 kn | 50 kn  Kamion dostave

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn  Besplatna dostava

Plaćanje: pouzećem | m-bankarstvom | karticama  Sigurno plaćanje

Mogućnost kupovine bez registracije  Registracija

Program lojalnosti za registrirane korisnike  Program lojalnosti

Follow us

Politika kolačića

Kolačići su mali dijelovi teksta koje naši poslužitelji šalju na vaše računalo ili uređaj kada pristupate našim uslugama. Pohranjuju se u vašem pregledniku i kasnije šalju natrag našim poslužiteljima kako bismo mogli pružiti kontekstualni sadržaj. Bez kolačića, korištenje weba bilo bi frustrirajuće iskustvo. Koristimo ih za podršku vašim aktivnostima na našoj web stranici. Na primjer, vaša sesija (tako da se ne morate ponovo prijaviti) ili vaša košarica.
Kolačići se koriste i za razumijevanje vaših preferencija na temelju prethodnih ili trenutnih aktivnosti na našoj web stranici (stranicama koje ste posjetili), vaš jezik i zemlju, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Također koristimo kolačiće kako bi nam pomogli u prikupljanju zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web mjestom kako bismo mogli ponuditi bolja iskustva na web stranici u budućnosti.

Evo pregleda kolačića koji se mogu pohraniti na vaš uređaj kada posjetite našu web stranicu:

Kategorija kolačića Svrha Primjeri

Sesija i sigurnost

Autentifikacija korisnika, zaštita korisničkih podataka i omogućavanje web mjestu pružanja usluga koje korisnici očekuju, kao što je održavanje sadržaja njihove košarice ili dopuštanje prijenosa datoteka.

Web stranica neće raditi pravilno ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

session_id (Odoo)
fileToken (Odoo)

Postavke

Memorira informacije o željenom izgledu ili ponašanju web stranice, poput željenog jezika ili regije.

Vaše iskustvo može se pogoršati ako odbacite te kolačiće, ali web stranica će i dalje raditi.

frontend_lang (Odoo)
Povijest interakcije

Koristi se za prikupljanje podataka o vašoj interakciji s web mjestom, stranicama koje ste vidjeli i registriranje marketinške kampanje koja vas je dovela do web stranice.

Ako odbijete te kolačiće, možda vam nećemo moći pružiti najbolju uslugu, ali web stranica će raditi.

im_livechat_previous_operator_pid (Odoo)
utm_campaign (Odoo)
utm_source (Odoo)
utm_medium (Odoo)

Oglašavanje & Marketing

Koristi se da oglašavanje učini privlačnijim za korisnike i vrednijim za izdavače i oglašivače, poput pružanja relevantnijih oglasa kada posjetite druge web stranice koje prikazuju oglase ili za poboljšanje izvješćivanja o izvedbi oglasne kampanje.

Imajte na umu da neke usluge trećih strana mogu instalirati dodatne kolačiće u vaš preglednik kako bi vas identificirale.

Možete isključiti upotrebu kolačića treće strane posjetom web lokaciji Stranica za isključivanje inicijative oglašavanja. Web stranica će i dalje raditi ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

__gads (Google)
__gac (Google)

Analitika

Analizira kako posjetitelji stupaju u interakciju s našim web mjestom putem Google Analyticsa. Nauči više o Analitičkim kolačićima i podacima o privatnosti.

Web stranica će i dalje raditi ako odbijete ili odbacite te kolačiće.

_ga (Google)
_gat (Google)
_gid (Google)
_gac_* (Google)

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete isključiti sve kolačiće. Svaki se preglednik malo razlikuje, pa pogledajte izbornik Pomoć vašeg preglednika kako biste naučili ispravan način izmjene kolačića.

Trenutno ne podržavamo signale Ne prati, jer ne postoji industrijski standard za usklađenost.