Dostava: 20 kn | 30 kn | 50 kn  Kamion dostave

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn  Besplatna dostava

Plaćanje: pouzećem | m-bankarstvom | karticama  Sigurno plaćanje

Mogućnost kupovine bez registracije  Registracija

Program lojalnosti za registrirane korisnike  Program lojalnosti

Amarilli logo

O nama

Amarilli je obrt za trgovinu osnovan 2019. godine te se bavi prodajom odjeće i obuće te izradom i prodajom modnih dodataka i rukotvorina. Glavni cilj nam je zadovoljan kupac, kvalitetan proizvod i pozitivno iskustvo kupnje preko interneta. Zadovoljstvo nam je primiti povratnu informaciju od kupaca kako bismo se prilagodili i približili željama kupaca. U našem obiteljskom okruženju, svaki uloženi trud je korak bliže k zadovoljnom kupcu.


Odjeća i obuća

Kod nas možete pronaći visokokvalitetnu odjeću i obuću koja može postati odraz vašeg karaktera. Pažljivo čuvanje odjeće i obuće prilikom skladištenja i dostave omogućuje da odjeća i obuća ostane neoštećena i kvalitetna.

 

Rukotvorine

Ostvarenje naše ideje i kreativnosti prikazuje se kroz pažljivu ručnu izradu unikatnih proizvoda. Svakom proizvodu se prilikom izrade pristupa s ljubavlju i na jedinstven način. Vaše kreativne ideje mogu postati naši najdraži proizvodi.


Amarilli internet trgovina je ponosni član udruge eCommerce Hrvatska.

eCommerce Hrvatska je udruga koja okuplja hrvatske Internet trgovine s ciljem  informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje.

Kao član udruge eCommerce Hrvatska, Amarilli je priznata i sigurna hrvatska web trgovina!